lid worden van de buurman?

Uw buurman beter leren kennen? Dat doet u bij Businessclub De Buurman!

Omdat wij belang hechten aan een zo groot mogelijke netwerkclub, houden we de drempel voor lidmaatschap laag. Voor slechts 185,- bent u een jaar lang lid  van De Buurman.

 

LIDMAATSCHAP 2024 / 9 netwerkavonden inclusief buffet 185,- per jaar

Netwerken?
Kom naar Businessclub de Buurman

,,De naam verwijst met een knipoog naar de ondernemers in Altena e.o. die bij elkaar gevestigd zijn en praktisch buren zijn van elkaar, maar juist óók naar de collega-ondernemers aan de andere kant van het water.”

Net zoals buren vaak het laatste nieuws uit de omgeving met elkaar bespreken, staat ook De Buurman voor informeel netwerken: nieuws uitwisselen, contacten uitbouwen en verder versterken. ,,Niet alleen door en voor Altena collega’s, maar we nodigen vooral onze ‘overburen’ uit. Niet op de koffie – al mag dat natuurlijk ook – , maar voor een informele bijeenkomst met een hapje en drankje”.

aantal leden

Een lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Het betreft dus geen bedrijfslidmaatschap.

Wil je met meerdere personen van hetzelfde bedrijf lid worden? Dan zijn je collega’s natuurlijk van harte welkom om ook lid te worden. Wel is het een voorwaarde dat je bedrijfseigenaar bent of het bedrijf zakelijk vertegenwoordigt. Per slot zijn we een businessclub waar verbinden en zaken doen centraal staat.

Introducé.

Je kunt eenmalig als introducé een bijeenkomst bezoeken.

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze businessclub kennismaken? Dit is mogelijk. De kosten hiervoor bedragen €35,00. Daarna kun je in alle rust besluiten of je bij onze club wilt aansluiten. (betaling via pin of contant tijdens onze netwerkavond) Het is niet mogelijk onze avonden meerdere malen te bezoeken zonder lidmaatschap. (ook niet voor oud leden)

Levenspartners.

Wilt u uw levenspartners meenemen naar onze netwerkavonden?

Dat is mogelijk. De kosten hiervoor bedragen €35,00 per netwerkavond. (betaling via pin of contant tijdens onze netwerkavond). U dient uw partner wel aan te melden via de app  met vermelding van zijn of haar naam.

Looptijd

De looptijd van het lidmaatschap is altijd per jaar, je kunt op ieder moment instappen u betaald dan de resterende maanden. Het lidmaatschap loopt vervolgens tot einde van het jaar 2024. Je betaalt dus nooit teveel. Het lidmaatschap wordt automatisch stilzwijgend verlengd.

Opzeggingen

We kunnen het ons niet voorstellen, maar mocht je willen opzeggen dan dient dit minimaal twee maanden voor het verstrijken van je lidmaatschapsperiode te gebeuren. (voor 1-11-2024)

Consumptiemunten

Voor consumpties kunt u muntjes kopen. Dit bij onze gastvrouw. De betaling van de consumptiemunten is uitsluitend via pin of contant. (op rekening is helaas niet meer mogelijk)

Bestuur – contact

Gertjan Dolislager – voorzitter
Henri van Noorloos – penningmeester
Huib van Oord – secretaris
Rene Mooy
Erick Verlee

Vissersdijk 162, Werkendam
info@businessclubdebuurman.nl
businessclubdebuurman.nl

Ja, ik wil lid worden

inschrijvingen lidmaatschap BC de Buurman