Slide 1
Image is not available
de netwerkclub van
regio Altena e.o.!
Slide 1
Image is not available
Businessclub de Buurman
12,5 jaar!

Netwerken?
Kom naar Businessclub de Buurman

,,De naam verwijst met een knipoog naar de ondernemers in Altena e.o. die bij elkaar gevestigd zijn en praktisch buren zijn van elkaar, maar juist óók naar de collega-ondernemers aan de andere kant van het water.”

Net zoals buren vaak het laatste nieuws uit de omgeving met elkaar bespreken, staat ook De Buurman voor informeel netwerken: nieuws uitwisselen, contacten uitbouwen en verder versterken. ,,Niet alleen door en voor Altena collega’s, maar we nodigen vooral onze ‘overburen’ uit. Niet op de koffie – al mag dat natuurlijk ook – , maar voor een informele bijeenkomst met een hapje en drankje”.

aantal leden

netwerkavonden 2022

LAATSTE NIEUWS

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

AGENDA 2022

Jubileumfeest 10 november

Jubileumfeest 12,5 jaar de Buurman 10 november Op 10 november houden wij ons groot jubileumfeest in Partycentrum van Lopik, alle leden zijn van harte welkom met hun partner. Deze avond bestaat uit heerlijk eten, live muziek, feest en tot slot een special guest....

Carlock Systems – 15 december

Bedrijfsbezoek 15 december Carlock Systems Op deze donderdag bezoeken wij het gloednieuwe pand van Carlock Systems in Werkendam. Aanvang: 17:30 - 22:00 uurentree: leden gratis / introduce 20,-Adres: Zweihaak 1 Werkendam