Page 62 - binnenwerk-2020-defintief
P. 62

Ervaar de Brabantse

                         gastvrijheid in Het

                         Brabantse Land

                         Zeg je Marcel Munters, dan zeg je Het Brabantse Land. Sinds ruim zeven jaar
                         is hij de eigenaar van Het Brabantse Land en samen met zijn team zorgt hij
                         ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Eerst in het pand in Rijswijk (NB)
                         en sinds 1 november 2019 in een compleet nieuw pand in Giessen. “Ik hou
                         ervan dat de mensen genieten van hun verblijf hier en dat ik het ze naar de zin
                         maak.”

ZAKELIJK MAGAZINE 2020   Wat vooral een verandering is ten opzichte van het oude    en toe livemuziek en een buitenbar. Dat er écht wat te
                         pand, is dat het nieuwe gebouw bestaat uit drie locaties:  doen is. Wij bieden wat dat betreft veel meer dan alleen
                         de brasserie met aansluitend terras, de feestzaal en       een broodje eten.”
                         de cafetaria. “In de brasserie kun je op een sfeervolle
                         manier lunchen, dineren of borrelen. Het is eigentijds     Marcel vindt het vooral belangrijk dat uit eten gaan
                         en het is iets nieuws. De kaart is zeer toegankelijk. Er   niet even een snelle hap is, maar een beleving op zich.
                         staan veel gerechten op die veel mensen lusten”, vertelt   Daarbij hoort zeker ook een stukje gezelligheid en
                         Marcel vol trots over de nieuwe locatie.                   sfeervolle muziek. “Naarmate de avond vordert, wordt
                                                                                    het sfeervoller. De verlichting wordt gedimd, er wordt
                         Genieten op het ruime terras                               loungemuziek gedraaid en er gaan vaker cocktails en
                         Aan de brasserie ligt ook een royaal terras. “Dat ont-     borrelplanken over de bar. Bij ons kun je op een gast-
                         breekt in de omgeving best wel. Dat je op zaterdag- of     vrije manier lunchen, dineren of borrelen. En ik denk
                         zondagmiddag lekker op het terras kunt hangen met af       dat dat er in Altena nog niet was.”

62

BUSINEESCLUB DE BUURMAN
   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67