Page 62 - binnenwerk-2020-defintief
P. 62
Ervaar de Brabantse
gastvrijheid in Het
Brabantse Land
Zeg je Marcel Munters, dan zeg je Het Brabantse Land. Sinds ruim zeven jaar
is hij de eigenaar van Het Brabantse Land en samen met zijn team zorgt hij
ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Eerst in het pand in Rijswijk (NB)
en sinds 1 november 2019 in een compleet nieuw pand in Giessen. “Ik hou
ervan dat de mensen genieten van hun verblijf hier en dat ik het ze naar de zin
maak.”
ZAKELIJK MAGAZINE 2020 Wat vooral een verandering is ten opzichte van het oude en toe livemuziek en een buitenbar. Dat er écht wat te
pand, is dat het nieuwe gebouw bestaat uit drie locaties: doen is. Wij bieden wat dat betreft veel meer dan alleen
de brasserie met aansluitend terras, de feestzaal en een broodje eten.”
de cafetaria. “In de brasserie kun je op een sfeervolle
manier lunchen, dineren of borrelen. Het is eigentijds Marcel vindt het vooral belangrijk dat uit eten gaan
en het is iets nieuws. De kaart is zeer toegankelijk. Er niet even een snelle hap is, maar een beleving op zich.
staan veel gerechten op die veel mensen lusten”, vertelt Daarbij hoort zeker ook een stukje gezelligheid en
Marcel vol trots over de nieuwe locatie. sfeervolle muziek. “Naarmate de avond vordert, wordt
het sfeervoller. De verlichting wordt gedimd, er wordt
Genieten op het ruime terras loungemuziek gedraaid en er gaan vaker cocktails en
Aan de brasserie ligt ook een royaal terras. “Dat ont- borrelplanken over de bar. Bij ons kun je op een gast-
breekt in de omgeving best wel. Dat je op zaterdag- of vrije manier lunchen, dineren of borrelen. En ik denk
zondagmiddag lekker op het terras kunt hangen met af dat dat er in Altena nog niet was.”
62
BUSINEESCLUB DE BUURMAN