Nieuw lid: Visser Drinks BV

//Nieuw lid: Visser Drinks BV

Nieuw lid: Visser Drinks BV

Namens Visser Drinks BV is Floor Visser lid geworden van Businessclub de Buurman.

Visser Drinks heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Men levert uitsluitend nationale en internationale frisdranken, mineraalwaters, fruitdranken, bieren en wijnen van de bekende A-merken. Visser Drinks bedient de business-to-business markt. Visser: “We leveren aan kleine en middelgrote ondernemers, horecagelegenheden, (sport)verenigingen en wij bevoorraden schepen.” Naast het afleveren op locatie kunnen de producten ook worden afgehaald in het magazijn aan de Beatrixhaven. “Met onze eigen bezorgservice en de afhaalmogelijkheden zijn we flexibel ingericht en kunnen we elke service bieden die de klant wenst. Door die eigen bezorgservice bieden wij de mogelijkheid tot het leveren per krat, tray of pallet of een mix daarvan. Die flexibiliteit komt ook naar voren als het gaat over de veranderende markt en aanvullende  wensen van de klanten. Wij spelen daar soepel op in. Op deze manier kunnen wij huidige en nieuwe producten blijven aanbieden die passend zijn voor onze klanten. Via korte lijnen en een ‘totaal-service’ ontzorgen wij de klanten bij hun inkopen, van bestelling tot levering.

Visser Drinks B.V.
Beatrixhaven 25 , 4251 NK WERKENDAM

Floor Visser
General Director
T: +31(0)6 20 414 881
E: info@visserinternational.com

By |2019-01-09T16:46:27+00:00januari 9th, 2019|Categories: Businessclub de Buurman|0 Comments

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.